Hos Groths ApS i Hvidovre har vi stor erfaring inden for miljø- og energivenlige renoveringer, og vi tilbyder energioptimering af alle boligtyper til både private og erhvervskunder i lokalområderne Hvidovre, Valby og Brøndby, samt resten af København og Sjælland. 

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Efterisolering af loft, ydervægge, kældervægge og gulv
  • Øget tæthed af klimaskærmen
  • Udskiftning med tætte og isolerende vinduer og døre

Øg boligens værdi med en energioptimering

​Med en energioptimering af din bolig har du mulighed for at reducere dit energiforbrug og spare en masse penge hvert år. Ved eksempelvis at efterisolere vægge og lofter eller udskifte gamle og utætte vinduer, bliver boligens klimaskærm nemlig forbedret og sikrer, at varmen ikke fosser ud. 

Det er ikke kun rart for din pengepung men også for indeklimaet, der bliver væsentligt sundere for hele familien med den rette energioptimering.

​Derudover er en optimering af din klimaskærm med til at øge boligens salgsværdi, ligesom der gives grønt fradrag fra kommunen i forbindelse med en energirigtig renovering.

Altid højt kvalitetsarbejde

​Vores mangeårige erfaring på området gør os i stand til at hjælpe med den helt rigtige energioptimering til dig og din boligs behov. 

Vi samarbejder med mange forskellige producenter inden for energirenovering, og i fællesskab med vores samarbejdspartnere kan du få et konkret bud på, hvordan din bolig bedst muligt kan energioptimeres.

Ring og få en snak med dit tømrerfirma om, hvilken type energioptimering der er bedst for lige præcis din bolig. 

Kontakt os uforpligtende på telefon 27 97 98 99 eller via e-mail info@groths.dk, så kommer vi ud og ser på dit projekt.