Rumakustik er et integreret element i ethvert godt arbejdsmiljø til gavn for både mennesker og miljø.

Hos Groths ApS i Hvidovre er vi specialiserede i lydisolering af alle rumtyper i såvel private hjem, som i offentlige institutioner og erhvervsbygninger i blandt andet Brøndby, Valby og omegn. Det kan være lydisolering af væg, døre, gulve og meget mere.

Vores tømrere har stor erfaring med mange forskellige typer lydisolering og kan eksempelvis tilbyde:

  • ​Lydisolering af væg
  • ​Lydisolering af loft
  • ​Lydisolering af gulv
  • Lydisolering af døre og vinduer

Der er mange fordele med lydisolering af loft, væg og gulv

​Der er naturligvis flere årsager til vigtigheden af et godt akustikmiljø. Med en professionel lydisolering af væg, loft og gulv kan vi eksempelvis hjælpe en skoleelev med at høre og forstå sin lærer, ligesom det kan hjælpe med at skåne en patient for et stressende lydmiljø.

En pædagog kan eksempelvis bevare sin hørelse, og en fabriksarbejder behøver ikke risikere sin sikkerhed på grund af et støjende arbejdsmiljø.

Der findes mange muligheder for at få en god akustik med en professionel lydisolering. Hos Groths ApS arbejder vi med alt fra forskellige typer af lydabsorberende og støjdæmpende lofte til forskellige typer vægpaneler.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på lydisolering af væg

​Vi har et tæt samarbejde med flere producenter, så vi kan give jer den rigtige løsning inden for god rumakustik.

Kontakt os på telefon 27 97 98 99 eller skriv til vores e-mail info@groths.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø med en professionel ​lydisolering​ af loft, væg eller gulv. VI udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en fordelagtig pris.​