Lad os hjælpe dig med at vælge de rigtige materialer

Filt og væv er en af de mest populære former for vægbeklædning i dagens Danmark, og der findes et rigtigt stort udvalg bestående af forskellige typer og kvaliteter. Det er derfor vigtigt, at du fra start af vælger de rette materialer, som holder i mange år, og som gør det muligt at få et rigtigt flot slutprodukt.

​Vi hjælper dig hellere end gerne med at par gode råd og ideer til, hvilke materialer du med fordel kan anvende for at skabe det bedste helhedsindtryk.

De fleste ”gør det selv-malere” løber ind i problemer, når de selv forsøger sig med opsætning af glasvæv og opsætning af filt. Det er vigtigt, at der bliver brugt gode produkter, og dette gør også arbejdet lettere. Vi anvender de førende produkter fra både Dyrup og Sigma så kvaliteten altid er i top.

 

professionel hjælp til opsætning af glasvæv og filt

Vi har desuden også den nødvendige viden om de forskellige produkter der skal benyttes, og ikke mindst 15 års erfaring, der sikrer et godt resultat og en flot finish.

​Inden filt eller væv sættes op, anbefaler vi, at du får foretaget en grundig spartling af vægge og lofter, så væggene bliver helt jævne, og der ikke er nogen ujævnheder. Dette vil nemlig kunne ses på det færdige resultat. Du kan med fordel også anvende spartelmasse på dine vægge, hvis du har et savsmuldstapet, du gerne vil slippe af med.

​Opsætning af filt og opsætning af glasvæv er en af de opgaver, som mange med fordel kan lade en professionel tage sig af. Har du brug for vores ekspertise, skal du endelig bare kontakte os for et uforpligtende tilbud.

​Vi kan også hjælpe dig med det efterfølgende malerarbejde, eller vi kan give dig råd om valg af maling til dine vægge og/eller lofter, hvis du ønsker dette. Du kan også sagtens stå for malerarbejdet selv, hvis du hellere foretrækker det.