Hos Groths ApS i Hvidovre tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre i alle boligtyper til både privat- og erhvervskunder i blandt andet Brøndby, Valby og omegn. Som tømrerfirma tilbyder vi vores ekspertise, hvad end der er tale om et mindre projekt med montering af et par nye vinduer eller en hel ejendom, hvor der skal udføres en vinduesudskiftning.

Vi varetager totalløsninger inden for udskiftning af vinduer og døre. Det betyder, at vi hjælper med design, levering og montering af dine nye vinduer således, at vores kunder får det bedste resultat.

Spar på varmen med nye vinduer

​Vinduer og udvendige døre er en del af boligens klimaskærm, og i ældre boliger kan man med stor økonomisk fordel udskifte dem til nyere og bedre isolerende modeller, som kan være med til at minimere varmeregningen. Læs mere om energioptimering her.

​Derudover er udskiftning af vinduer til et nyere produkt naturligvis også med til give bygningen et ansigtsløft udadtil, ligesom det øger selve salgsværdien på boligen.

Vi kan levere og montere alle typer og mærker af vinduer og døre. Vi hjælper naturligvis også med at tage det helt rigtige valg, så du er sikret nye vinduer, der matcher dine ønsker og behov, samt bygningens arkitektoniske udtryk.​

Vi er desuden VinduesMester hos VELFAC. Det betyder, at vi har den ekspertise, der skal til for at yde den bedste service, når du skal have VELFAC-vinduer.

Montering og renovering af døre og vinduer

Vi tilbyder ikke kun montering af vinduer, men også både renovering af vinduer og døre. Derudover monterer og udskifter vi også døre, herunder både facadedøre, terrassedøre, hoveddøre, yderdøre og meget mere. Skal du igennem en større renovering af huset?

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vi tilbyder udskiftning af både døre og vinduer til en fordelagtig pris, som i høj grad afhænger af opgavens størrelse, samt hvilken type vinduer og/eller døre du vælger.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på nye vinduer og/eller døre, er du derfor meget velkommen til at kontakte os på telefon 27 97 98 99 eller e-mail info@groths.dk.​